Vandaag ... 31-12-2019 ... is een bijzondere dag

https://dietistenveghelerp.nl/wp-content/uploads/2020/01/DSC_0090-b_resized.jpg

het officiële einde van de Diëtistenpraktijk van Jeannette, Voedingsadviesbureau-Keldonk/Erp. Na 40 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als diëtiste, waarvan 33 jaar in mijn eigen praktijk, is het tijdstip aangebroken om te gaan genieten van meer vrijheid en vrije tijd. Het was een mooie tijd. Wat zijn er vele mensen over mijn drempel gegaan: 33 jaar advies gegeven over voeding, dieet en leefstijl, boeiende gesprekken gevoerd, vele tevreden mensen met goede resultaten gezien, 33 jaar mijn steentje bij kunnen dragen aan de gezondheid en het welbevinden van mijn cliënten. Bedankt lieve mensen, voor het vertrouwen dat u in mij had! Ik kijk met een heel goed gevoel terug op 33 plezierige jaren in mijn praktijk. Ik heb met veel voldoening gewerkt!

Ook was het een tijd van 33 jaar geweldige samenwerking met mijn collega Ardie van der Steen uit Veghel! Ardie gaat nog door met haar Diëtistenpraktijk op haar 3 locaties in Veghel, Oss en Berghem. Ardie, ik wens je heel veel succes verder!

Vanaf 1 januari 2020 gaat Félini van Heijster het van mij overnemen, een jonge, enthousiaste, ondernemende diëtiste. Zij gaat spreekuur houden in het Raadhuis in Erp. Ik wens Félini veel succes en werkplezier toe in Erp!

Op 19, 20 en 21 december heb ik genoten van een heel mooi afscheid. De vele mensen die kwamen voor een afscheidsbezoekje, de gezellige diner-avond met collega’s, de feestelijke avond met familie, de vele lieve kaartjes en cadeautjes, de mooie woorden. Het was ontroerend. Heel hartelijk dank iedereen! Het gaat u allemaal goed!

Hartelijke groeten, Jeannette

Ardie van der Steen

  • Haviksdonk 21
  • Veghel, 5467 CR
  • 0413-342928

Jeannette van den Bogaard

  • Adres: Antoniusstraat 12
  • Keldonk, 5469 EW
  • 0413-213259

Developed & powered by System4 | Lees onze privacyverklaring