Ons verhaal

https://dietistenveghelerp.nl/wp-content/uploads/2019/10/FU3A0929-g.jpg

We kennen elkaar al heel lang! We zaten op dezelfde middelbare school in Veghel en zijn tegelijk aan de Diëtistenopleiding in Nijmegen begonnen.  We hebben daar in hetzelfde huis op kamers gewoond, we hebben bij hetzelfde dieetvoedingsbedrijf gewerkt en we zijn samen een eigen diëtistenpraktijk begonnen: ons Voedingsadviesbureau. Tot op de dag van vandaag werken we met veel plezier samen!

Sinds 1986

Na een gedegen voorbereiding zijn we op 3 november 1986 van start gegaan : 2 diëtistenpraktijken op 2 locaties, onder één naam “Voedingsadviesbureau”. Toen we startten, waren we nog pioniers. Onze praktijken groeiden snel, boven verwachting, zowel in Veghel als in Keldonk.
Van aparte spreekkamertjes in huis, werden het aparte praktijkruimtes in/aan huis. Ons beroep werd steeds professioneler. Op 3 november 2011 bestonden we 25 jaar. Ter ere hiervan hebben we een jubileumbrochure uitgegeven, een boekje vol informatie, persoonlijke verhalen, wetenswaardigheden en recepten. We zijn trots op deze mijlpaal!

Goede resultaten

Wat zijn er veel mensen over onze drempel gegaan. En wat zien we vele goede resultaten! Gezondheidswinst en een beter/fitter gevoel is waar het uiteindelijk voor iedereen om draait. Dit geeft mensen voldoening en natuurlijk ook ons.

Wie zijn wij?

 • http://dietistenveghelerp.nl/wp-content/uploads/2016/01/DCN-foto-dec.-2015-Ardie.jpg

  Ardie van der Steen

  Ik ben Ardie van der Steen, geboren en opgegroeid in Veghel. Al heel jong wist ik dat ik diëtiste wilde worden. In 1981 ben ik in Nijmegen afgestudeerd.

  Na de opleiding ben ik gedurende twee jaar als dietiste werkzaam geweest in de voedingsindustrie. En erna nog enkele jaren bij een saunabedrijf met fitnessgedeelte in Eindhoven. Daar hebben we een start gemaakt met een Modifast-kuurkliniek.

  1986 is het jaar dat Jeannette en ik ons Voedingsadviesbureau hebben opgericht, met 2 vestigingen: een in Veghel en een in Keldonk. Dus nu al 32 jaar runnen we een eigen praktijk. Van 2003 tot 2014 heb ik tevens een baan als diëtiste bij Pantein thuiszorg gehad. Nu sinds 1 september 2014 draai ik spreekuren op 2 plaatsen in Oss en een locatie in Berghem vanuit een eigen praktijk.

  Scholing is nog steeds erg belangrijk, maar ook vaak erg interessant en daardoor kunnen we kwaliteit blijven bieden.

  Diëtiste is mijn vak en ik vind het nog steeds super!

  Zwemmen is mijn sport en dat doe ik al ruim 10 jaar bij Nautilus in Veghel. Het is een heerlijke inspanning (zonder te zweten) en het geeft een ontspannen gevoel achteraf. Mijn conditie blijft op een leuke manier op peil, tenminste als ik twee keer in de week kan gaan. Verder ben ik IVN Natuurgids, dat geeft me ook veel energie!

  Telefoonnummer: 0413-342928
 • http://dietistenveghelerp.nl/wp-content/uploads/2016/02/DCN-foto-dec.-2015-kleiner.jpg

  Jeannette van den Bogaard

  Ik ben Jeannette van den Bogaard en ik ben in 1979 afgestudeerd als diëtiste.

  Na een korte tijd in een ziekenhuis gewerkt te hebben en daarna wat langer bij een dieet- en sportvoedingsbedrijf, ben ik samen met Ardie in 1986 met onze eigen diëtistenpraktijk begonnen. Vrij uniek voor die tijd, want er waren toen nog maar heel weinig diëtisten die een eigen praktijk hadden in het land.

  Maar wij begonnen, enthousiast en overtuigd en onze praktijken groeiden gestaag. Ik vind het fijn om mensen te adviseren en te begeleiden op het gebied van voeding, dieet en gezonde leefstijl en zo mijn steentje bij te dragen aan hun gezondheid en kwaliteit van leven. Fitter en gezonder worden, is het doel van mensen die bij ons komen.

  Al 32 jaar heb ik nu mijn praktijk aan huis, in het dorpje Keldonk, waar ik ook geboren en opgegroeid ben. Ik ben getrouwd met Leo en wij hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

  In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport: handbal, Tone (groepsles op een sportschool), wandelen en fietsen. En wat voel je dat beweging goed is voor je lichaam en je geest!
  Verder zing ik in een koor, Bel Canto en ga ik graag een avondje uit, liefst naar iets met cabaret, zang en muziek. Want op tijd wat lachen en genieten van het leven, doet de mens goed.

  Telefoonnummer: 0413-213259

Ardie van der Steen

 • Haviksdonk 21
 • Veghel, 5467 CR
 • 0413-342928

Jeannette van den Bogaard

 • Adres: Antoniusstraat 12
 • Keldonk, 5469 EW
 • 0413-213259

Developed & powered by System4 | Lees onze privacyverklaring