Toelichting en voorwaarden

https://dietistenveghelerp.nl/wp-content/uploads/2019/10/FU3A0800-b.jpg

 

Directe en indirecte tijd
Wij brengen uitsluitend de directe tijd in rekening (de tijd waarop wij u zien tijdens het consult). Indirecte tijd (de tijd die nodig is voor voorbereiding/uitwerking/rapportage aan de huisarts/enz.) brengen wij vooralsnog niet in rekening; dat is onze service aan onze cliënten.

Lange en korte vervolgconsulten
U kunt kiezen voor korte of lange vervolgconsulten. Bij een kort vervolgconsult (15 minuten) is er slechts 5-10 minuten tijd beschikbaar voor informatie, overleg en advies. Bij een lang vervolgconsult (30 minuten) is er 20-25 minuten tijd voor informatie, overleg en advies. Een lang consult is met enige frequentie nodig om een goede kwaliteit van begeleiding te bieden en tot een goed resultaat te komen.

Verwijsbrief
Sommige zorgverzekeraars eisen een verwijsbrief (bv CZ). Daarom vragen wij u dan om een verwijsbrief van de huisarts of specialist mee te brengen.

Duur van de begeleiding
Deze is afhankelijk van de indicatie waarmee u komt en wat u zelf wilt. Het eerste dieetconsult duurt vrijwel altijd ongeveer 1 tot 1½ uur. Het aantal en de duur van de vervolgconsulten zal in overleg met u worden afgesproken. U bent vrij om onder begeleiding te blijven zo lang als u dat zelf wilt en nodig vindt. U bent ook te allen tijde vrij om met de begeleiding te stoppen als u dat wilt.

Bij verhindering op tijd afzeggen
Bent u verhinderd en kunt u een geplande afspraak niet nakomen, dan bent u verplicht om deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen; dat mag telefonisch of per email. Niet nagekomen en niet tijdig afgemelde afspraken worden bij u in rekening gebracht.

Ardie van der Steen

  • Haviksdonk 21
  • Veghel, 5467 CR
  • 0413-342928

Jeannette van den Bogaard

  • Adres: Antoniusstraat 12
  • Keldonk, 5469 EW
  • 0413-213259

Developed & powered by System4 | Lees onze privacyverklaring